Házirend
(a teljes szöveg a szálláshelyen megtalálható)

részlet:

A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és a tartózkodás teljes díjának megfizettetését eredményezheti, tekintet nélkül az esetleges korábbi kényszerű távozásra.

A szálláshelyre való érkezéskor a vendégek a szálláshely házigazdájának bemutatják és a szállásdíj kifizetéséig leadják a személyes okmányt (útlevél, vagy személyi igazolvány), az illetékes hatóságnál történő bejelentkezés céljából.

A  szállásdíjat és az idegenforgalmi adót legkésőbb a vendég-érkezéskor kell készpénzben kiegyenlíteni.

Amennyiben Ön foglalt szobával/hellyel rendelkezik, kérjük, szíveskedjék 15:00 és 22:00 óra között megérkezni. Előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni a vendégeinket. A szoba/hely ára tartalmazza a parkolóhelyet 1 autó/szoba számára az utcán.

Annak a vendégnek, aki nem tartja be a házirendet, vagy zavarja a nyugalmat, feltétel nélkül felmondjuk a szállását. A szállásnak a házigazda részéről történt felmondása esetén a vendégnek felszámításra kerül a lefoglalt időszak teljes szállásköltsége, tekintet nélkül a rövidebb tartózkodásra. Amennyiben úgy dönt, hogy a szerződött tartózkodását hamarabb megszakítja, köteles megfizetni a szállásdíjat a teljes lefoglalt időszakra.

Amennyiben érvényes foglalással rendelkezik és követelésünket (foglaló, szállásdíj) a fizetési határidő lejártáig nem egyenlíti ki, úgy a törvény – Ptk.301/A § – szerinti késedelmi kamatot számítjuk fel. A fizetési határidőt követő 60. napon kintlévőségeinket behajtó cégnek adjuk át. Amennyiben fizetési kötelezettségét nem rendezi, a tartozás rendezése érdekében a határidő lejártával jogi eljárást indítunk. A jogi eljárás megindítása esetén követelésünk a késedelmi kamat felszámítása mellett az eljárási díj összegével, az ügyvédi díjjal, és egyéb felmerülő költségekkel is kiegészül.